Acest produs nu este disponibil momentan

Incaltaminte Nike SB Ishod Wair Black/Dark Grey

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Când a venit timpul să creeze modelul său de încălțăminte, Ishod Wair s-a implicat în fiecare etapă, de la început până la sfârșit. Infuzat cu elemente preluate de la pantofii emblematici de baschet din anii '90 și cu o talpă vulcanizată inovatoare, Nike SB Ishod Wair Black and Dark Grey este făcut pentru toate tipurile de skating, fie că este vorba de parcuri sau de străzi. Încălțămintea este vulcanizată pentru a oferi o senzație și grip perfecte pe placă, iar talpa este construită pentru a oferi durabilitate în timpul celor mai mari impacturi. Creat cu scopul de a se potrivi oricărei aventuri pe placă, indiferent de tipul de teren, modelul combină performanță extraordinară cu un design utilitar.

Un salut pentru anii '90
Suprapunerile durabile din piele întoarsă creează un aspect clasic. Panoul din plasă respirabilă are suprapuneri flexibile, din plastic turnat, care amintesc de aspectul pantofilor de baschet din anii '90.Swoosh-ul inversat de pe călcâi amintește de Nike Air Darwin și de prima dragoste a lui Ishod, baschetul.

Nike React Performance
Talpa Nike React este fabricată dintr-o spumă ușoară și durabilă, care oferă un nivel de receptivitate foarte înalt și ajută la îmbunătățirea senzației pe placă.

Talpă îmbunătățită
Design-ul oferă durabilitatea și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a reduce timpul de rodaj. Modelul de pe talpă în formă de herringbone îți oferă maximul de aderență în punctele cele mai importante.

Specificații

Strap-ul din mijloc îmbrățișează și susține piciorul pe întreaga durată a purtării
Material: Piele întoarsă

Produs original - Cod Nike SB DC7232-001 - Skates.ro este magazin autorizat Nike SB