Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Rome Black Label Black Copper 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Black Label încorporează cele mai avansate tehnologii ale constructorului american Rome SDS. Inspirate de către greutatea redusă și forța explozivă a legăturilor Katana, Black Label sunt echipate cu un high-back realizat prin overmolding. Avem astfel un highback extrem de sensibil la energia transmisă, fără a sacrifica însă flexul. La acestea se adaugă nenumărate posibilități de customizare și, bineînțeles, inserțiile D3O pentru o bună absorbție a șocurilor.

Specificații

Flex ajustabil 6-9
Baseplate-uri cu infuzie de carbon și highback Powergraft
Platformă Asymwrap
Tehnologie Pivot Mount Max
Ankle Strap Proflex
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii


Pivot Mount

Pivot Mount Max

O tehnologie exclusivă Rome, aceasta este implementată pe legăturile Black Label și oferă 5 poziții simetrice și 20 de poziții adiționale pentru un control de neegalat privind poziția strap-ului și suportul pe care acesta îl oferă. Se pot monta în poziția cea mai de sus pentru suport, în poziția cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex tradițional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrică pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur și simplu slăbești, rotești și strângi.

UltraLight Ankle Strap

Proflex Ankle Strap

Construcție exclusivă Rome compusă din 2 prinderi ce permite rider-ilor customizarea suportului pe care îl oferă strap-ul de gleznă prin modificarea tensiunii. Pad-ul pretensionat din spumă EVA permite maxim de stabilitate la tensionare mică pentru riderii ce doresc un suport mai permisiv. Cu cât se tensionează mai mult cele 2 prinderi, cu atât crește rigiditatea strap-ului. Design minimalist și greutate extrem de redusă.

V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O altă modalitate prin care Rome îmbină flexul cu elasticitatea este reprezentată de baseplate-urile V-rod. Atât în varianta normală, cât și în varianta lor Ultralight, avem o zonă care conectează degetul mare cu partea exterioară a călcâiului. În același timp, baseplate-ul este ușor mai ridicat în zona degetului mic și pe interiorul călcâiului. Acest mod de construcție oferă o bună transmitere a mișcării față/spate și o bună flexibilitate laterală. Flexul plăcii este astfel utilizat într-un mod natural prin reducerea suprafeței de contact între placă și legături.


AsymWrap Technology

AsymWrap Technology

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop și tehnologia UnderWrap prezentă într-un singur punct, poziționată sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentrează pe obținerea unei legături flexibile și cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine și sunt axați pe freeride și freestyle.

DuraCush

DuraCush

DuraCush este un material din poliuretan folosit în construcția footbed-urilor și a pad-urilor poziționate sub base-plate pentru a asigura o bună absorbție a șocurilor și pentru a face ca legăturile să fie cât mai confortabile.
Datorită procesului său unic de turnare prin termo-expansiune, DuraCush este hiperrezistent la temperaturi scăzute, în timp ce materialele tradiționale se rigidizează adesea și au un impact negativ asupra legăturilor în zilele în care contează cel mai mult. Indiferent de temperatură, DuraCush își păstrează proprietățile de absorbție a impactului, asigurând un transfer al mișcărilor foarte bun și o plimbare cât mai lină.

Powergraft

Powergraft

Acest design prezintă o parte superioară din fibră stratificată Polystrand turnată într-o zonă inferioară din nylon pentru a asigura o putere mult mai mare în dreptul călcâielor, fără a sacrifica flexul.


Fast Entry

Fast Entry

Legăturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigură o potrivire rapidă și ușoară a boot-ului în legătură. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea să rămână deschise în timp ce îți vei potrivi boot-ul în legătură.

BombProof Buckles

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singură bucată din aluminiu forjat pentru o mai bună aderență și durabilitate. Construite cu o zonă mai largă a dinților pentru o mai bună prindere, acest lucru facilitează cuplarea cu clichet și oferă o protecție sporită împotriva uzurii.