Legaturi snowboard Rome DOD Black 23/24

1,749 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
40-43
L/XL
44-46
Riderii profesionisti ai celor de la Rome imbina diferite stiluri de snowboarding, insa una din legaturile lor favorite este Rome D.O.D. Modelul combina niste elemente distincte de design (highback-ul, baseplate-ul, scheletul metalic si strap-ul pentru glezna), dar ofera si cel mai echilibrat nivel Flex-With-Pop. D.O.D. are suficienta forta si flexibilitate incat sa exceleze indiferent de stilul pe care il abordezi.

Specificatii

Flex 7
Platforma FullWrap
Ultraflex Ankle Strap
Toe Strap ProGrip
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii

Flex

Customizare


Fullwrap

Reproiectata, recalibrata si reenergizata, platforma FullWrap reprezinta puterea pura si un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un sasiu robust, rezistent, caruia ii place sa fie dus la extrem.

Highback Rotation

Permite ajustarea highback-ului dupa unghiul cantului pentru transfer maxim de putere.

Ajustable Baseplate

Baseplate-ul se poate ajuta pentru a se potrivi cu o gama mai mare de boots.

Ultraflex Pro Ankle Strap

Strap cu margine 3D si tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu boot-ul si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Progrip Toe Strap

Strap cu tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu varful boot-ului si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Fast Entry

Legaturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigura o potrivire rapida si usoara a boot-ului in legatura. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea sa ramana deschise in timp ce iti vei potrivi boot-ul in legatura.

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singura bucata din aluminiu forjat pentru o mai buna aderenta si durabilitate. Construite cu o zona mai larga a dintilor pentru o mai buna prindere, acest lucru faciliteaza cuplarea cu clichet si ofera o protectie sporita impotriva uzurii.

Auxtech

Modelele Auxtech au forme geometrice care devin mai groase perpendicular atunci cand sunt intinse. Ganditi-va la ele ca la o retea de balamale mici care, atunci cand se aplica presiune, se extind si se deschid. Acest lucru creeaza o legatura mai directa cu boot-ul. Designul dintr-o singura piesa si dintr-un singur material inseamna, de asemenea, o durabilitate sporita, indiferent de conditii.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie