Legaturi snowboard Rome Strut black 2018


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Realizate pentru distractie all mountain, legaturile Rome Strut se adreseaza boarderitelor care cauta un echipament puternic, confortabil si durabil. Indiferent daca este vorba de viteza pe partie, de a pluti pe trasee cu zapada proaspata sau de trickuri in snowpark, Rome Strut ofera libertatea si forta de a explora tot muntele.

Flex 7HighBack Rotation
Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.
HighBack Rotation

UNDERWRAP TECHNOLOGY
Realizata pe 3 nivele de greutate pentru diferite modele de legaturi ale Rome, tehnologia Underwrap sta la baza performantei pe legaturi ca Targa, 390 Boss si Madison. Cu o parghie marita energia este transmisa direct catre marginile placii iar legatura este libera in acelasi timp pentru miscare laterala. Traducerea acestei tehnologii: "flex corect".
UNDERWRAP TECHNOLOGY

SF BASEPLATE
Un baseplate puternic, rezistent la socuri cu un profil indreptat catre performanta datorita adaugarii fibrelor scurte de sticla compozitului traditional de nylon.
Unibody Baseplate

SUBBASE PAD
Orice legatura are nevoie de absorbtie pentru a anula vibratiile si a imbunatatii performanta. Fiecare legatura Rome are o insertie la baza pentru a face acest lucru.
SUBBASE PAD

CONTOUR ANKLE STRAP
Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.
CONTOUR ANKLE STRAP

CONFORMIST TOE STRAP
Un design original Rome ce isi poate modela forma si dovedeste in continuare ca poate surclasa legaturile high-end ale altor producatori.
CONFORMIST TOE STRAP