Legaturi snowboard Rome Targa black 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Targa revin sezonul acesta cu multiple imbunatatiri: highback complet redesenat, un nou sasiu UnderWrap si sistemul facil de reglare a flexului PivotMount. Avem astfel o super legatura pregatita pentru freeride cu super sarituri si aterizari nebune. Rome Targa se adreseaza riderilor ce vor o legatura solida, dotata cu ultimele inovatii in domeniu.

Flex ajustabil 6-10

HighBack Rotation Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.
HighBack Rotation

V-Rod Ultralight Baseplate Flex lateral.Putere de la calcai pana la varf. Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimalizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este pentru a genera o miscare de balans catre colturile opuse si a oferi flexul necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

New Ultralight Ankle Strap Constructie exclusiva Rome compusa din 2 prinderi ce permite rider-ilor customizarea suportului pe care il ofera strap-ul de glezna prin modificarea tensiunii. Pad-ul pretensionat din spuma EVA permite maxim de stabilitate la tensionare mica pentru riderii ce doresc un suport mai permisiv. Cu cat se tensioneaza mai mult cele 2 prinderi cu atat creste rigiditatea strap-ului. Design minimalist si greutate extrem de redusa.
ContourLight Ankle Strap

New ConformGrip 2.0 Toe Strap Cel mai bun tip de strap din snowboarding. Se potriveste perfect cu minim de presiune.
CONFORMGRIP TOE STRAP

D30-powered V-Rod SubBase Pad Un pad D30 pozitionat sub base-plate ofera maxim de absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.
D30 Vrod Baseplate

TARGA POWERCHORD HIGHBACK Noul highback Targa este complet regandit pentru acest sezon: o constructie asimetrica fara miez gandita pentru elasticitate si absorbtie socuri.
AsymWrap Tech

PivotMount Strap Technology

O tehnologie exclusiva Rome, acesta este implementata pe legaturile Katana si ofera 5 pozitii simetrice si 20 de pozitii aditionale pentru un control de neegalat privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.

PivotMount Tech


Tool-Free Yes, I Cant binding foot bed

O customizare ce nu necesita unelte si ofera rider-ului posibilitatea schimbarii unghiului footboard-ului. Prin schimbarea acestui unghi rider-ul obtine mai multa putere si control calcai-varf. Un unghi mai mare de cantare presupune de asemenea mai putina presiune pe genunchi iar picioarele obosesc mai greu.


Produse din aceeasi categorie