Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Alpine Mitt Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level Alpine are un design modern, simplu si polivalent, acest model calduros fiind o alegere buna pentru schiatul la altitudini mari. La exterior avem tesatura rezistenta la apa, cu ranforsare din piele impermeabila de capra pe palma si manseta ingusta cu inchidere ajustabila tip Velcro. In partea superioara Level Alpine are un sistem de ventilatie, iar la interior Primaloft, o tesatura moale ce respinge apa. Tehnologia Membra Therm Plus formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata.

Specificații

Fit: natural
Materiale: exterior din material sintetic moale, impermabil 100% și piele naturală în palme
Indice termic: 3000 - călduroase
Izolație: Level Loft și Hydrofill
Caracteristici: construcție ergonomică, materiale moi si confortabile, cu manșete scurte, reglabile cu arici
Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -17 grade Celsius.
Manusi cu Primaloft

PrimaLoft

Material moale, călduros și respirabil care spre deosebire de penele de gâscă nu reține apa, oferind astfel confort termic optim chiar și în condiții de umezeală.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 3343-UM-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level