Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Half Pipe Gore-Tex Anthracite

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Foarte apreciat de pasionații de snowboard, Level Half Pipe înseamnă calitate superioară, protecție și performanță, plus Gore-Tex în interior.

Specificații

Fit: relaxat
Construcție: material sintetic impermeabil și întărituri din Kevlar în palmă și pe vârfurile degetelor
Indice termic: 3000 - călduroase
Impermeabilitate: Gore-Tex
Caracteristici: protecții Biomex, manșete lungi, șnururi de siguranță (storm leash), mănusi interioare detașabile din boa medium + fleece, sistem de ventilație, zonă specială pentru ștergerea ochelarilor

Tehnologii

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -15 grade Celsius.
Manusi din GoreTex

Gore-Tex Inside

Ca să poți petrece toată ziua pe pârtii, îți trebuie o pereche de mănuși care să nu se ude și în care să nu îți înghețe mâinile. Mănușile Level cu Gore-Tex în interior, formate din liner, membrană și exterior impermeabil oferă confort termic și respirabilitate chiar și în cele mai dure condiții meteo.
Protecție BiomeX

Protecții BiomeX + Pad

Cu o formă ergonomică creată pentru mai mult confort și libertate de mișcare sporită, protecțiile pentru încheieturi Biomex previn fracturile și pot fi purtate cu sau fără mănușile interioare.
Ventilație mănuși

Ventilație

Sistemul de ventilație poziționat pe mănuși permite circulația aerului și eliminarea umezelii. Astfel mănușile se usucă mai repede și nu vei avea niciodată mâinile ude.
Prindere mănuși

Șnur de siguranță

Denumite și safety leash sau storm leash, sunt extrem de utile pentru a ține mănușile atașate de încheieturi atunci când nu le porți, dar cu siguranță nu vrei să le pierzi sau să le rătăcești.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 1011-UG-15 - Skates.ro este magazin autorizat Level