Manusi Level I-Super Radiator W Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Cu un design iesit din comun, I-Super Radiator este cea mai buna aparare impotriva celor mai aspre ierni. Este foarte calduroasa, complet rezistenta la apa si cu respirabilitate buna. Are incluse Gore-Tex + Gore Warm pentru caldura, izolatie Primaloft, lana la interior si tehnologie I-Touch pentru smartphone.

Specificatii

Constructie din material sintetic impermeabil
Insertie de piele impermeabila de capra in palma
Izolatie Primaloft si Thermo Silver Lining
Sistem I-Touch Materiale tratate pentru impermeabilitate
Manseta ingusta
Inchidere ajustabila

Tehnologii

Manusi cu Thermo 4000
Manusi cu Goretex Warm
Manusi Primaloft

Thermo+ 4000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 4000 este garantat pentru temperaturi de pana la -22 grade Celsius.

Goretex
+GoreWarm

Manusile construite cu insertii +GoreWarm sunt calduroase, rezistente la vant si impermeabile. Chiar si in conditii meteo extreme sistemul de captusire este optimizat si adaptat pentru a retine caldura la interior oferind o buna protectie termica un timp indelungat.

PrimaLoft

Material moale, calduros care spre deosebire de penele de gasca nu retine apa, oferind astfel un confort termic optim chiar si in conditii de umezeala.

Alege-ti masura potrivita!

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 3233-WG-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie