Ochelari Alpina Scarabeo Q black matt/red

849 lei 679 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Modelul Scarabeo este dotat cu lentile cilindrice si ofera purtatorului calitatea Alpina intr-un pachet accesibil. Ochelarii ofera protectie optima impotriva radiatiilor, datorita lentilelor cu efect de oglinda, iar spuma din interiorul cadrului ofera o senzatie placuta in timpul utilizarii lor.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor
Contrast sporit si minimizarea reflexiilor, precum si a stralucirii datorita unui filtru de polarizare de inalta calitate
Reducerea razelor infrarosii datorita lentilelor puternic oglindite
Confort ridicat la purtare, fara puncte de presiune, datorita unei rame de ochelari flexibile cu o constructie adaptabila a nasului
Ochelarii de schi pot fi purtati peste mijloacele vizuale normale datorita adanciturii din rama ochelarilor de protectie
Camp vizual de peste 180 de grade datorita unei lentile panoramice foarte mari

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: L50

Dimensiunea ramei L50
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Polarized

Polarized

Ochelarii cu lentile polarizante filtrează lumina și lasă să treacă doar razele directe ale soarelui. Ca urmare, reflexiile și strălucirile care distrag atenția sunt blocate și nu ajung la ochi.
Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia Quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea, tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Produs original - Cod Alpina A7255832 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie