Ochelari Alpina Scarabeo Q black matt/red

849 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Scarabeo HM este dotat cu lentile cilindrice si ofera purtatorului calitatea Alpina intr-un pachet accesibil. Ofera o protectie optima impotriva radiatiilor, multumita lentilelor cu efect de oglinda, iar spuma din interiorul cadrului ofera o senzatie placuta in timpul utilizarii lor.

Specificatii

Lentila dubla tratata anti-aburire
Cadru cu 1 strat de spuma pentru un confort sporit
Cadru prevazut cu ventilatii
Cadru OTG (permite utilizarea impreuna cu ochelari de vedere)

Tipul lentilei : S2

Lentila S2


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi
Dimensiunea ramei L50Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.

Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Produs original - Cod Alpina A7255832 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie