Ochelari Atomic Count 360 Hd Red


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Inca din momentul in care modelul Count 360° HD a ajuns in colectia Atomic, el a devenit alegerea principala a profesionistilor. Acesti ochelari de schi duc claritatea si contrastul la un nou nivel multumita tehnologiilor HD si Fusion Lens ce ofera contrast high definition si o claritate puternica, lipsita de reflexii sau refractii si in plus ofera de 8 ori mai multa rezistenta la aburire fata de standardele pietei. Modelul are cadru Live Fit ce se muleaza perfect de fizionomia schiorului imperceptibil de la interior, lucru ce duce la obtinerea unui camp vizual imens. Ochelarii Count 360 HD se potrivesc perfect cu castile Atomic Count.

Specificatii

Tehnologia HD aplicata pe lentile
Lentile sferice duble si fuzionate (FDL)
8 straturi anti-aburire
Cadru Live Fit ultra-subtire
Banda cu strat din silicon
Lentile cu tehnologia Stereo
Burete LF adaptiv cu 3 straturi
Lentila exterioara cu strat anti-zgariere
Strat hidrofob aplicat pe lentila
Sistem de schimbare a lentilelor
Inlude husa din microfibre

Pachetul contine 1 lentila :

Red HD

Red HD

Lentila de tip S2-S3

Tehnologii

Spherical Lenses

Spherical Lenses

Lentilele sferice se curbeaza orizontal si vertical in jurul fetei, oferindu-le ochelarilor un aspect bombat. Toate lentilele sferice sunt realizate prin injectie si ofera o claritate maxima si un camp vizual foarte bun.
Live Fit

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

HD Lens

Lentilele HD Atomic maresc contrastul si ofera o redare corecta din punct de vedere optic a obiectelor, indiferent de tipul de luminozitate. Pe langa aplicarea in straturi a layer-elor aceasta tehnologie presupune utilizarea cristalelor ce impart lumina alba in cele 6 spectre ale sale iar ca rezultat avem o lentila polivalenta, perfect adaptabila pentru o mai mare varietate de tipuri de luminozitate.

Anti Fog & Scratch

Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent Q Stereo utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai potent decat standardele de pe piata.

OPTICAL CLASS 1

Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsia si oboseala ochilor, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conforma standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).

Tehnologie Frame

Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.

Wide Field of Vision

Forma cadrului iti ofera un unghi foarte cuprinzator, atat lateral cat si vertical astfel incat cadrul abia este vizibil in momentul utilizarii.

Diferite dimensiuni de cadru

Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite, ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.

Large Fit


Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.

Strap-uri cu insertii de silicon


Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii