Ochelari Oakley Flight Tracker M Factory Pilot White Prizm Snow Hi Pink Iridium

889 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Inspirat de primul ochelar de zăpadă cu adevărat supradimensionat de la Oakley, Canopy, noul Flight Tracker are o formă clasică, stilizată și cu un câmp vizual optimizat în toate direcțiile. Cu dimensiuni mari, medii și mici, Flight Tracker se va potrivi unei mari varietăți de fețe și este proiectat pentru a se integra perfect cu majoritatea căștilor de protecție.

Specificatii

Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Compatibilitate cu diverse modele de casti

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Pachetul contine 1 lentila

Lentila Prizm Hi Pink Iridium

Prizm Hi Pink Iridium

43-80 percent
Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Produs original - Cod Oakley OO7105-14 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley


Brand: OAKLEY

Produse din aceeasi categorie