Ochelari Oakley Jawbreaker Polished White Prizm Sapphire Snow


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Oakley Jawbreaker sunt cea mai noua inovatie in materie de design sportiv, raspunzand cerintelor atletilor de talie mondiala. Inovatia marca Oakley a ajuns in punctul culminant incluzand de la zone speciale de ventilatie si sisteme facile de schimbare a lentilelor pana la utilizarea matelialelor ca Unobtainium pentru un plus de siguranta.

Specificatii:

Cadru aerodinamic
Tehnologia Switch Lock permite inlocuirea rapida a lentilei

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.

Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Tehnologie Oakley Switchlock

Switchlock

Pentru a facilita procedura de schimbare a lentilelor, aceasta tehnologie utilizeaza un mecanism de comutare special, integrat in cadrul ochelarului. Permite sportivilor sa isi adapteze rapid vizibilitatea indiferent de conditiile meteo.


Pachetul contine 1 lentila :

Prizm Sapphire Iridium8-18 percent

Prizm Sapphire Iridium

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Produs original - Cod Oakley OO9290-2131 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley