Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Smith Skyline XL Lava ChromaPop Everyday Red Mirror

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ochelarii Smith Skyline XL, cu design "rimless" si un cadru OTG supradimensionat, ofera un camp vizual extins si posibilitati superioare de integrare cu castile Smith.

Specificatii

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile sferice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Tehnologie TLT pentru vedere clara
Large fit
Cadru OTG
Responsive Fit frame design
Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 straturi de burete DriWix pentru potrivire optima si confort
Ochelarii vin cu o singura lentila, direct montata pe cadru
Skyline Everyday Red Mirror

Everyday Red Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 23%

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazeaza pe principiile utilizate in tehnologia Fog-X si are proprietati de absorbtie a umezelii de pana la 5 ori mai mari decat lentilele existente pe piata. In cadrul testelor controlate de laborator o lentila normala se abureste dupa 20-50 de secunde, iar o lentila Smith 5X Anti-Fog se abureste dupa mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.

Produs original - Cod Smith M007152RN99MP - Skates.ro este magazin autorizat Smith