Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Nitro Mercy 2022

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cel mai receptiv si specific snowboard pentru femei ofera raspunsul perfect si entuziasmul de la ture pe tot parcursul zilei in park, pana la viteze ce doboara recorduri. Profilul Cam-Out Camber cu camber sub picioare si rocker ce se ridica prematur, ofera snap-ul si reactia pe care o vrei pentru a ateriza cele mai tari trick-uri in park, fara a sacrifica flexul sau toleranta de care ai nevoie pentru o progresie usoara. Marginile Railkiller in combinatie cu sidewall-urile Ureshred iti permit sa folosesti aceasta placa Twin pe rail-uri si box-uri pe parcursul intregului sezon fara grija ca se pot rupe. Daca esti in cautarea unui snowboard pentru park, atunci Mercy este alegerea potrivita.

Placa de snowboard Nitro Mercy are Flex 4

Mărime 146 149
Lungime de contact (mm) 990 1020
Lățime mijloc (mm) 234 238
Lățime vârf (mm) 276 279
Lățime tail (mm) 276 279
Greutate potrivită (kg) 45-65 50-70


Forma: Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Cam-Out Camber

Cam-Out Camber-ul nostru este practic un Trüe Camber cu vârful și coadă ridicate mai din timp. Rezultatul este o placă distractivă și receptivă care se întoarce pe loc și care iartă, chiar și după acea aterizare de 713,5°!
Tehnologii

Urban Flex

Aceste plăci ultra-flexibile pot fi torsionate în orice mod doriți, de la tevi pana la butter tricks, și nu se vor strica.

Dual-Degressive Sidecut

Datorită îmbinării a două sidecut-uri - unul mic în centru și altul mare pe vârf și coadă, cantul rămâne sub control pe toate suprafețele. De asemenea, acest model este considerat cel mai iertător cant de la Nitro.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Ureshred Sidewalls

Sezonul acesta introducem pe plăcile de park Nitro cantul URESHRED. La fel ca roțile de skate, canturile acestea sunt fabricate din poliuretan, ceea ce le face foarte rezistente la impact și le conferă caracteristici excelente de amortizare. Împreună cu marginile Railkiller, canturile URESHRED oferă echilibriul perfect de durabilitate și control.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Rail Killer Edge X-2

Arma ta secretă pentru țevi, pietre și longevitate! Cu profilul său unic și o rezistență la impact de peste 200%, în comparație cu o muchie standard - Railkiller Edge este de două ori mai gros și de două ori mai puternic. Această construcție brevetată poate face față oricărei provocări legate de țevi. Fie că este folosită cu finețe sau mai dur, această placă vă putea fi folosită mulți ani fară probleme.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.