Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Nitro Nomad Splitboard 2022

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Proiectat să fie cel mai accesbil splitboard de pe piață, Nitro Nomad te va purta spre vârf cu ușurință și cu stil spre bază, fără a sacrifica vreo tehnologie. Rocker-ul Flat-Out și Power Pods îți vor permite să te dai pe orice cu ușurință în timp ce grip-ul de pe margini te va ajuta în orice situație problematică sau înghețată. Cârligele ridicate din aluminiu T7075 facilitează prinderea rapidă atunci când ești pe pantă și permit bazei să nu aibă nicio gaură, pentru durabilitate și longevitate. Atașarea pieilor se face mai ușor datorita găurilor deja date în vârf și tail, ce se vor potrivi perfect cu skin-urile Nitro x Kohla, făcând astfel tranziția dintre "hike" și "ride" un proces rapid și precis.


Placa de snowboard Nitro Nomad are Flex 6


Mărime 156 161
Lungime de contact (mm) 1040 1090
Lățime mijloc (mm) 252 258
Lățime vârf (mm) 291 297
Lățime tail (mm) 291 297
Greutate potrivită (kg) 50+ 60+
Forma: Directional

Rating

Rating Nitro

Profil: Flat-Out Camber

Flat-Out

Profilul nostru Flat-Out Rocker este un hibrid cu cambrare plată, în care nasul și coada se ridică înainte de punctele de contact tradiționale, oferind viraje fără efort și manevre fără blocaje. Nasul și coada ridicate oferă o flotare excelentă, apăsare și toleranță pe orice teren. Hibridul suprem între Zero Camber și Reverse Camber pentru a vă permite să aveți cea mai jucăușă și totuși stabilă coborare pentru o progresie ușoară. Profilul ales de riderii de park, freestyle și urban din întreaga lume.
Tehnologii

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Radial Sidecut

Cel mai des intalnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea se traduce printr-un sidecut polivalent si previzibil.

Power Pods

Suprapunerea unei raze de sidecut mai strânse în centrul plăcii cu una mai mare spre vârf și coadă formează tehnologia POWERPODS prin care se obțin două efecte uimitoare. Pe de o parte, placa este mai lată sub legături, ceea ce duce la un control suplimentar al muchiei, în special pe suprafețe dure și înghețate, cât și mai puțină rezistență la vârf și călcâi pentru boots mai mari și unghiuri mai plate de poziție. Pe de altă parte, POWERPODS-urile fac placa să fie super receptivă, ajutând în același timp la menținerea ușoară a controlului.

Powercore

Powercore folosește fâșii din lemn de plop dispuse longitudinal, oferind astfel greutate redusă, putere și un echilibru perfect între flex și transfer al mișcării.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.