Placa Snowboard Rome Stale Crewzer 22/23

2,649 lei 2,119 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
158

"Stale Sandbech’s daily driver and your new secret weapon"

Proiectat de Stale Sandbech, Stale Crewzer este viziunea sa de snowboard ideal pentru utilizare zilnică. Cu o formă retro, Fusion Camber, flex mai moale, dar super snappy, Stale Crewzer a învățat de la creatorul său că totul este mai distractiv atunci când împarți muntele cu prietenii tăi.

Placa de snowboard Rome Stale Crewzer are Flex 6

Mărime 154 156 158
Lungime de contact (mm) 1126 1145 1163
Lățime mijloc (mm) 252 254 255
Greutate potrivită (kg) 61-81 65-85 69-89

Forma: Directional Twin

Rating

FlexFusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zonă mică de rocker. În momentul în care acest tip de camber este presat, zonele de contact se deplasează oferind astfel o înălțare suplimentară a vârfului și cozii. Acest tip de camber se comportă ca un camber pozitiv clasic, iar datorită zonelor de rocker oferă o mai bună stabilitate în powder.

Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legăturilor avem plăcuțele de impact realizate din țesătură. Flax Impact Plates ajută la absorbția impactului și adaugă o rezistență sporită, fără a afecta flex-ul plăcii.

Hotrods - Carbon

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în această tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.

Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

Pop Core Matrix

2 zone de lemn foarte ușor sunt combinate cu o structură din lemn de plop și astfel rezultă un miez flexibil și elastic.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Hybrid Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce oferă o un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce oferă un foarte bun răspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finețe în mișcări.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Sinterspeed Base

Un compus high end obținut prin sinterizare folosit pentru plăcile rapide din gama high end. Absoarbe cantități mari de ceară pentru zilele de ride prin zăpadă proaspătă și pentru trick-urile de zi cu zi.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie