Acest produs nu este disponibil momentan

Role Seba CJ2 Promodel White

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Seba intră în scena de aggresive inline cu modelul lor de vârf CJ Wellsmore. El poartă numele skater-ului australian ce a adus un puternic impact în acest sport și este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni, câștigând nenumărate concursuri.

Ca și stilul lui CJ, acest model este unul foarte tehnic și extrem de rafinat. Seba a utilizat cele mai bune materiale disponibile și trebuie în primul rând menționat boot-ul fabricat din carbon acoperit cu un skin rezistent. Frame-ul Seba vine echipat cu roți de 60mm și anti-rockere, însă ceea ce îl face special este că poate fi utilizat și în sistem flat setup cu roți de 64mm integral datorită sistemului de rockering implementat în frame. Putem concluziona că este unul dintre cele mai puternice și polivalente modele de pe piață.

Specificații

Greutate redusă de doar 1,4 kg per boot
Fit anatomic
Cuff de înălțime joasă
Liner înălțat tip "high top"
Frame Seba cu Rockering și montaj 4 x 64mm
Roți Seba CJ 60mm
Anti-Rockere
Rulmenți Twincam MW9 Titalium

!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că rolele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel rolele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.