Brand
Pret
pentru
categorie role
marime
marime reglabila
tip gheata

Role Agresive

La magazinul de role Skates.ro puteti gasi role agresive din colectiile Razors, Valo si USD. In magazinul nostru din Bucuresti, Calea Plevnei nr. 222, puteti vedea si proba toate modelele de pe site. Daca nu sunteti din Bucuresti va putem oferi indicatii precise pentru stabilirea masurii corecte si va vom trimite rolele GRATUIT* in reteaua de localitati Urgent Curier (*pentru comenzi de peste 200lei).

Este recomandat sa achizitionati urmatoarea pereche de role agresive de la un producator renumit, acest lucru oferindu-va o garantie a calitatii. Rolele agresive sunt un tip de role supus unei exploatari intense, care trebuie sa reziste la socuri puternice, special creat pentru a fi utilizat in skatepark-uri. Produsele foarte ieftine sunt in general realizate din materiale de calitate slaba, nu sunt durabile si va pot pune in pericol.

Nu uitati de echipamentele de protectie pe care le gasiti in categoria Accesorii role si pe care va recomandam sa le purtati ori de cate ori iesiti ! Tot in aceasta categorie puteti gasi roti si rulmenti de schimb, sine agresive, genti pentru role, sosete speciale si alte accesorii extrem de utile care vor creste confortul, siguranta dar si performantele.

Vezi rolele agresive din noua colectie pe site-ul Razors!