Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Bent 90 + legaturi Warden 11 MNC 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Atomic Bent Chetler este partenerul de freeride perfect. Forma, designul, profilul și construcția au fost special adaptate pentru a oferi cea mai bună performanță, avand flotabilitate și manevrabilitate maximă pentru cea mai adâncă zăpadă. Profilul rocker combină un balans între vârf și coadă cu convexitate sub legătură. Acest profil oferă schiurilor mult control. Balansul dintre vârf și coadă face schiul puțin mai iertător și îi oferă mai multă ridicare în zăpada adâncă. Pereții laterali oferă durabilitate și absorbție a șocurilor, pe orice teren și în toate condițiile de zăpadă. Miezul schiului este fabricat din lemn de plop Light Woodcore ce reduce greutatea și în același timp amortizează vibrațiile și asigură o coborare mai lina. Tehnologia HRZN în vârf și coadă amintește de forma unei linguri si imbunatateste cu 10% flotabilitatea pe zapada afanata.

Specificatii schiuri

Directional Shape
HRZN Tech Tip & Tail
Dura Cap Sidewall
Light Woodcore
Resist Edge
Topsheet lucios
Greutate 1700g / ski / 180cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 175
Latime la varf (MM) 1119
Latime la mijloc (MM) 90
Latime la coada (MM) 109
Raza (M) 19

Tehnologii ski

Profil Active Camber

POWDER ROCKER

Schiurile cu Powder Camber au varful si coada cu 10% mai ridicate pentru o flotabilitate mai buna in zapada afanata.

HRZN TECH TIP & TAIL

HRZN TECH TIP & TAIL Construcția HRZN Tech are un vârf și o coadă complet slefuite care oferă o suprafață cu 10% mai mare, fără a adăuga lățime sau greutate schiului, pentru o flotabilitate impresionantă în zăpadă adâncă, ce ofera mai puțină deviere a vârfului.

LIGHT WOODCORE

POWER WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Montaj legaturi

Legaturile Atomic Warden 11 MNC se monteaza pe schiuri tinand cont de lungimea exterioara a claparilor. Montajul se face doar dupa plata online cu cardul a produselor, iar dupa montaj schiurile si legaturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.