Schiuri Atomic Redster J2 130-150 + C 5 GW Red 22/23

949 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
130cm
150cm
Schiurile Atomic Redster JR II se adreseaza copiilor ambitiosi si dornici de performanta. Gandite pentru competitii sau un stil sportiv pe partie Atomic Redster JR II beneficiaza de profilul Race Rocker si o latime mediana de 68mm ceea ce face ca virajele sa poata fi luate foarte rapid pe orice tip de partie. Tehnologia Bend-X implementata pe aceste schiuri presupune o zona speciala de flex in zona legaturilor ce permite chiar si schiorilor foarte usori sa aplice suficienta presiune pentru maxim de contact cu zapada.

Legaturile Atomic C 5 GW sunt deosebit de rezistente si precise fiind in acelasi timp manevrabile si usoare, iar sistemul Easy Step-In face mai usoara introducerea claparului in legatura.

Specificatii schiuri

Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Greutate 1681g/ski/130cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 2-5
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 130 140 150
Latime la varf (MM) 109 109.5 110
Latime la mijloc (MM) 68 68 68
Latime la coada (MM) 90 90.5 91
Raza (M) 10.5 12 13.5

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

BEND-X TECHNOLOGY

Bend-X

Bend-X Technology

O zona speciala de flex pozitionata in zona legaturilor permite flexarea facila a schiurilor chiar si in cazul schiorilor cu o greutate redusa.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie