Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Redster J2 130-150 + L 6 GW Red 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Schiurile Atomic Redster JR II se adresează copiilor ambițioși și dornici de performanță. Gândite pentru competiții sau un stil sportiv pe pârtie Atomic Redster JR II beneficiază de profilul Race Rocker și o lățime mediană de 68mm ceea ce face ca virajele să poată fi luate foarte rapid pe orice tip de pârtie. Tehnologia Bend-X implementată pe aceste schiuri presupune o zonă specială de flex în zona legăturilor ce permite chiar și schiorilor foarte ușori să aplice suficientă presiune pentru maxim de contact cu zăpada.

Legăturile Atomic L 6 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificații schiuri

Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Greutate 1168g/ski/130cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 2-6
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 130 140 150
Lățime la vârf (MM) 109 109.5 110
Lățime la mijloc (MM) 68 68 68
Lățime la coadă (MM) 90 90.5 91
Raza (M) 10.5 12 13.5

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber dețin o margine care rămâne în contact cu zăpada. Aceasta ajută la o stabilitate crescută și o aderență mai bună direcționată pe margini pe porțiunile cu gheață.

BEND-X TECHNOLOGY

Bend-X

Bend-X Technology

O zonă specială de flex poziționată în zona legăturilor permite flexarea facilă a schiurilor chiar și în cazul schiorilor cu o greutate redusă.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către constructorii Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care un ski se comportă.
Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).