Schiuri Atomic Redster Q7 Revoshock C + M 12 GW Black 22/23

3,999 lei 3,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
173cm
Redster Q7 nu este un ski gandit pentru slalom sau curse, este conceput pentru viteza in orice conditii. Cu 85 de mm in talie, Q7 ofera o experienta unica fie ca este pe pista lina sau acoperita de zapada proaspata. Avand in componenta Revoshock, Power Woodcore si o laminare din aliajul Titanal, ski-ul este nascut pentru explorari si curse.

Legaturile Atomic M 12 GW au o greutate redusa si sunt deosebit de flexibile. DIN-ul se poate regla in intervalul 4-12, iar ajustarea lungimii se face fara unelte aditionale.

Specificatii schiuri

Revoshock C
Active camber
Dura Cap Sidewall
Miez din lemn Power Woodcore
Insertie din Titan
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 2710g/ski/173cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 159 166 173 181
Latime la varf (MM) 130 132 134 136
Latime la mijloc (MM) 83.5 84 84.5 85
Latime la coada (MM) 115 117.5 118.8 120.5
Raza (M) 12.8 13.6 14.4 15.2

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

Revoshock

Utilizând o serie de module din arcuri încastrate într-un elastomer care preia șocurile, tehnologia Revoshock S se manifestă ca o supensie integrată în ski, pentru a bloca șocurile. De la vârful ski-ului până la legături, fiecare modul de arc lucrează simultan pentru a transforma energia pierdută în accelerație.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock,Dura Cap Sidewall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de Titanal (aliaj format din aluminiu, titan, vanadiu s.a) acoperă partea superioară și pe cea inferioară a miezului, creând o absorbție a șocurilor impecabilă și oferind un flex torsional mare.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie