Schiuri Atomic Redster S9 Revoshock + X 12 GW Red 22/23

5,499 lei 4,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
160cm
165cm
170cm
Construit pentru viteză. Indiferent dacă faci slalom sau schimbări de direcții rapide, REDSTER S este construit pentru a performa. Legăturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu înclinații race. Tehnologia Full Flex valorifică flexul ski-ului, iar reglajul de lungime se realizează fară unelte.

Legaturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu inclinatii race. Tehnologia Full Flex valorifica flexul skiului, iar reglajul de lungime se realizeaza fara unelte.

Specificatii schiuri

Revoshock
Sidecut pentru viteza mare - talia schiului este profilata pentru stabilitate la viteza mare
Miez din lemn Power Woodcore
Insertie din Titan
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 3005g/ski/165cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 155 160 165 170
Latime la varf (MM) 115 116.5 118 119.5
Latime la mijloc (MM) 68 68 68 68
Latime la coada (MM) 101 102.5 104 105.5
Raza (M) 11.3 11.9 12.5 13.1

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

Revoshock

Utilizând o serie de module din arcuri încastrate într-un elastomer care preia șocurile, tehnologia Revoshock S se manifestă ca o supensie integrată în ski, pentru a bloca șocurile. De la vârful ski-ului până la legături, fiecare modul de arc lucrează simultan pentru a transforma energia pierdută în accelerație.

ULTRAWALL

ULTRAWALL Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Ultrawall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de Titanal (aliaj format din aluminiu, titan, vanadiu s.a) acoperă partea superioară și pe cea inferioară a miezului, creând o absorbție a șocurilor impecabilă și oferind un flex torsional mare.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie