Schiuri Atomic Redster S9 + X12 TL GW


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Noul Atomic Redster S9 Este un ski cu o capacitate ridicata de a efectua virajele, cu o inclinatie puternica spre slalom si tehnologie de Cupa Mondiala. Este conceput sa duca stabilitatea si agilitatea la maximum. Ingredientul secret este tija pretensionata Servotec care in esenta ofera schiorului servodirectie. El va avea mai multa agilitate in initierea unui viraj si multa precizie la viteza mare.

Legaturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu inclinatii race. Tehnologia Full Flex valorifica flexul skiului, iar reglajul de lungime se realizeaza fara unelte.

Specificatii schiuri

Servotec
Sidecut pentru viteza mare - talia schiului este profilata pentru stabilitate la viteza mare
Miez din lemn Power Woodcore
Insertie din Titan
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 3256g/ski/175cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Power Woodcore

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.
Titanium Powered

TITANIUM POWERED

Miezul schiului este pozitionat intre 2 straturi de titan. Astfel se creeaza o super forta de absorbtie a socurilor, o mai buna stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.

Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).
Servotec

SERVOTEC

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele vine de la "Servolenkung", fiind prima servodirectie pentru schiuri. Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 153 159 165 171
Latime la varf (MM) 115 116.5 118 119.5
Latime la mijloc (MM) 68 68 68 68
Latime la coada (MM) 101 102.5 104 105.5
Raza (M) 11.5 12.1 12.7 13.3


Produse din aceeasi categorie