Schiuri Atomic Redster X9 S + X 12 GW Red F21

4899 lei 3919 lei
Prețul include TVA
Livrare gratuită prin curier
Data estimată de livrare:
Disponibilitate: ÎN STOC la magazinul Skates din București
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
169cm

Atomic Redster X9 este un ski cu o capacitate ridicata de a efectua virajele, cu o inclinatie puternica spre slalom si tehnologie de Cupa Mondiala. Este conceput sa duca stabilitatea si agilitatea la maximum. Ingredientul secret este tija pretensionata Servotec care, in esenta, este o servodirecție pentru schiuri, deci ofera schiorului extra control al direcției. El va avea mai multa agilitate in initierea unui viraj si multa precizie la viteza mare. Atat lungmea cat si latimea schiului faciliteaza virajele burste si maximizeaza agilitatea pentru a te ajuta sa dai 101% pe partie.

Legaturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu inclinatii race. Tehnologia Full Flex valorifica flexul skiului, iar reglajul de lungime se realizeaza fara unelte.

Specificatii schiuri

Servotec
Multi Radius Sidecut pentru viteza mare - talia schiului este profilata pentru stabilitate la viteza mare
Full Sidewall
Miez din lemn Ultra Power Woodcore
Insertie din Titan
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Active Flex Interface
Greutate 3256g/ski/175cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Power Woodcore

ULTRA POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.
Titanium Stabilizer

ULTRA TITANIUM POWERED

2 straturi de titan ce incadreaza miezul schiului pentru o buna absorbtie a socurilor si flex la torsiune.

Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).
Servotec

SERVOTEC

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 169 175 181
Latime la varf (MM) 113 114 115
Latime la mijloc (MM) 65.5 65.5 65.5
Latime la coada (MM) 98.5 99.5 100.5
Raza (M) 14.6 15.4 16.2

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie