Schiuri Atomic VANTAGE X 75 CTI & XT 12


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomic Vantage X 75 CTI este noul model de schi destinat stilului all-mountain cu o talie subtire de 75mm, ideal pentru partiile mai putin ingrijite. Noua gama Vantage X ofera schiorilor all-mountain un amestec ideal de agilitate si putere. Tehnologiile modelului Vantage fac ca aceste schiuri sa fie mai usoare si mai puternice. Constructia cu un strat rigid adauga un plus de rezistenta dar in acelasi timp reduce din greutatea schiului iar stabilitatea si reducerea vibratiilor este oferita de miezul din lemn Power Woodcore. Insertiile din titan (tehnologia Backbone 2.0) ofera un plus de aderenta. Design-ul inovativ, sportiv, combinat cu constructia Exo Profile (un profil puternic 3D) adauga rigiditate pentru un carving controlat si placut pe partiile neingrijite.

Specificatii :
- Constructia ce include un strat de titan ofera un plus de rezistenta si o greutate scazuta cu ajutorul tehnologiei Carbon Tank Mesh
- Profilul radical al canturilor creste rigiditatea pentru a mari controlul schiurilor. Aceasta tehnologie se numeste Exo Profile
- Firewall-ul se refera la constructia marginilor puternice ce opreste vibratiile si asigura o aderenta sporita pe partiile neingrijite

Tehnologii :

All Mountain Rocker
Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.

SIDEWALLS
Impacteaza modul in care ski-ul preia forta impactului si transmite puterea. Atomic foloseste 5 tipuri de margini laterale, pentru diferite tipuri de zapada si stiluri.
Firewall
Mai lata in zona legaturilor cu caneluri pentru flex. Ofera un foarte bun transfer de miscare si putere si aigura aderenta chiar si pe zonele inghetate.

CORES
In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Power Woodcore
O combinatie de frasin dur cu plop usor ce ofera stabilitate si agilitate. Este miezul utilizat pe schiurile de top Atomic.


LAMINATES
Deasupra si dedesubtul miezului sunt pozitionate materialele ce regleaza fin nivelul de performanta al schiurilor Atomic.
Titanium Backbone 2.0

O insertie de titan este pozitionata pe lungimea schiului deasupra miezului avand rolul de stabilizare - este foarte dinamic si stabil fiind utilizat in constructia schiurilor all-mountain.

Carbon Tank Mesh

Un strat super rigid este inserat pentru a adauga putere longitudinala schiului fara a adauga si greutate suplimentara.


Ski Tech
Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita)

Dimensiuni:
Lungime (CM) 163 170 177
Latime la varf (MM) 114.5 116 117.5
Latime la mijloc (MM) 75 75 75
Latime la coada (MM) 103.5 105 106.5
Raza (M) 13.8 14.6 15.4


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank