Schiuri Atomic VANTAGE X75 CTI + XT 12


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Vantage X 75 CTI este noul model de schi destinat partilor si utilizarii all-mountain. Silueta sportiva si talia subtire de 75mm sunt ideale pentru o zapada compacta, gasita pe partiile ingrijite. Constructia usoara cu miez fabricat din plop, vine in dotare cu un strat rigid "Carbon Tank Mesh" ce adauga un plus de rezistenta pe lungimea schiuriilor, reducand in acelasi timp si greutatea. Stabilitatea si reducerea vibratiilor este asigurata de materialul miezului combinat cu frasin, iar aderenta este oferita de insertia "Titanium Backbone 2.0". Design-ul inovativ impreuna cu proflul radical 3D "Exo Profile" distribuie egal greutatea si adauga mai multa rigiditate pentru un carving controlat si placut pe partiile neamenajate.

Specificatii schiuri

Profil Allmountain Rocker
Carbon Tank Mesh (strat de rigidizare din carbon)
Exo Profile
Firewall
Titanium Backbone 2.0
Power Woodcore
Structured Top Sheet
Greutate 1900g/ski/173cm

Specificatii legaturi

Ajustarea lungimii se face fara unelte
Interfata X-Track
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului

Tehnologii ski

ALL MOUNTAIN ROCKER

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.

FIREWALL SIDEWALL

Margine laterala mai lata in zona legaturilor, cu caneluri pentru flex, ce asigura un foarte bun transfer de miscare si putere, oferind totodata aderenta chiar si pe zonele inghetate.

CARBON TANKMESH

Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.

TITANIUM BACKBONE 2.0

O insertie de titan este pozitionata pe lungimea schiului deasupra miezului avand rolul de stabilizare. Este foarte dinamic si stabil, fiind utilizat in constructia schiurilor all-mountain.

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

EXO PROFILE

Este un profil puternic 3D cu laturi oblice si straturi ranforsate ce balanseaza greutatea si adauga rigiditate pentru un carving controlat si placut.

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 149 156 163 170 177
Latime la varf (MM) 117.5 119 120.5 122 123.5
Latime la mijloc (MM) 75 75 75 75 75
Latime la coada (MM) 100.5 102 103.5 105 106.5
Raza (M) 12.2 13 13.8 14.6 14.6


Produse din aceeasi categorie