Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Faction Dancer 2 + legaturi Warden 11 MNC C100 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Dancer 2 este soluția ta pentru a te bucura de fericire pură pentru freeride all-mountain. Două foi de metal foarte subțiri completează miezul din lemn provenit din surse durabile pentru o combinație ideală de energie în ritm alert, greutate redusă și manevrabilitate stabilă, fără zdruncinături. Talia de 96 mm este versatilă pentru a face față tuturor condițiilor și tuturor terenurilor. Susținută de cea mai bună și mai durabilă construcție austriacă, alimentată 100% din energie regenerabilă.

Dimensiuni Faction Dancer 2

Dimensiune schi (cm) 163 171 177 182 187
Greutate (grame) 1660 1770 1820 1900 2000
Raza (metri) 15 17 18 19 21
Side Cut vârf (mm) 127 127 127 127 127
Side Cut talie (mm) 96 96 96 96 96
Side Cut coadă (mm) 117 117 117 117 117

Tehnologii schiuri

Full strength sidewall
Miez din Plop
Free-ride flat tail
Eliptical Sidecut
Dual Span Titanal
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Full strength sidewall

O construcție care plasează benzi de material de protecție de-a lungul laturilor fiecărui miez, între margine și foaia superioară. Pereții laterali asigură cea mai bună fixare a muchiei și stabilitate posibilă atunci când schiul este supus unui viraj, precum și protejarea miezului de lemn, a muchiei și a foii de sus împotriva impactului și a deteriorărilor exterioare.

Miez din Plop

Plopul este un lemn de rășinoase de culoare deschisă, de greutate medie, durabil, care flexează având un pop bun și are o mulțime de capacități de absorbție a vibrațiilor. Folosit ca unic lemn în acest miez, permite schiului să aibă suficientă stabilitate torsională pentru a sta bine la coborâre.

Free-ride flat tail

Designul tradițional cu coadă plată este construit pentru viteză, aderență maximă la muchie și control în viraje. Adusă în zilele noastre cu un rocker ușor în coadă, forma permite schimbări rapide de direcție.

Eliptical Sidecut

Este realizată dintr-o rază mai lungă sub picior și raze mai mici în vârf și coadă. Raza mai lungă sub picior ajută la pivotări mai rapide și ușoare, în timp ce razele mai mici din vârf și coadă ajută la inițierile virajelor.

Dual Span Titanal

Titanalul este unul dintre cele mai rezistente metale existente. Calitățile sale izotrope, la fel de puternice în toate direcțiile, cu încărcare dură, ce îl face șasiul perfect pentru un schi de freeride.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei construcții de calitate superioară, cu pereți laterali de tip sandwich, fuzionată cu un capac durabil și ușor. Cu micro-cap, construcția tip sandwich oferă susținere performantă pe muchie și stabilitate torsională îmbrăcând topsheet-ul și pereții laterali, oferind protecție superioară împotriva ciobirii muchiei și îmbinării .

Mustache Flex

Acest tip de flex funcționează pentru majoritatea schiorilor, având în fața și spatele legăturilor o stabilitate bună pe muchii, iar tranziția se face progresiv către vârf și coadă fiind mai moale pentru a facilita absorbția de șocuri.

XL 2.5mm Edges

7 fracțiuni de milimetru s-ar putea să nu sune mult, dar când vine vorba de margini, se adună. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decât muchia.

Montaj legaturi

Legăturile Armada Warden 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.