Schiuri Faction Prodigy 0X + legaturi Stage 11 C90 22/23

2,199 lei 1,759 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157cm
Prodigy 0x este schiul care oferă intrarea ideală doamnelor în lumea freeskiului. Acest schi oferă ușurință în utilizare susținută de calitatea premium Faction. Un nucleu Fusion ușor permite o plimbare jucăușă și fără efort.Construcția Sidewall-ului de sub picior se asociază perfect cu Sidecut-ul eliptic pentru a oferi o aderență la muchie de înaltă performanță și o manevrabilitate intuitivă. Și pentru a completa totul, construcția Anti-Chip Micro-Cap susținută de muchii XL de 2,5 mm asigură acest schi să reziste la lovituri dure, an după an.

Dimensiuni Faction Prodigy 0X

Dimensiune schi (cm) 150 157 164
Greutate (grame) 1610 1660 1710
Raza (metri) 12 13 15
Side Cut vârf (mm) 117 117 117
Side Cut talie (mm) 85 85 85
Side Cut coadă (mm) 109 109 109

Tehnologii schiuri

Fusion Wood Core
Directional twin
Eliptical Sidecut
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Fusion Wood Core

600 mm de plop ușor în centrul ski-ului combinat cu spumă în vârf și coadă pentru a oferi un schimb de greutate ușor și rapid.

Directional twin:

Un tail considerabil mai subțire ca vârful, oferind performanță totală pentru downhill.

Eliptical Sidecut

Este realizată dintr-o rază mai lungă sub picior și raze mai mici în vârf și coadă. Raza mai lungă sub picior ajută la pivotări mai rapide și ușoare, în timp ce razele mai mici din vârf și coadă ajută la inițierile virajelor.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei construcții de calitate superioară, cu pereți laterali de tip sandwich, fuzionată cu un capac durabil și ușor. Cu micro-cap, construcția tip sandwich oferă susținere performantă pe muchie și stabilitate torsională îmbrăcând topsheet-ul și pereții laterali, oferind protecție superioară împotriva ciobirii muchiei și îmbinării .

Mustache Flex

Acest tip de flex funcționează pentru majoritatea schiorilor, având în fața și spatele legăturilor o stabilitate bună pe muchii, iar tranziția se face progresiv către vârf și coadă fiind mai moale pentru a facilita absorbția de șocuri.

XL 2.5mm Edges

7 fracțiuni de milimetru s-ar putea să nu sune mult, dar când vine vorba de margini, se adună. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decât muchia.

Montaj legături

Legăturile Armada Stage 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: FACTION

Produse din aceeasi categorie