Set casca si ochelari Alpina Zupo Light-Rose Matt

649 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
48-52cm
51-55cm
ZUPO de la ALPINA depășește, de asemenea, granițele. Dură la exterior, super moale la interior. Casca pentru copii are o carcasă dură care oferă protecție în caz de impact. În același timp, shock absorberul EPS din cască protejează și carcasa acesteia. Astfel casca rămâne protejată chiar și în timpul transportului, cum ar fi drumul către pârtie. Protecțiile moi pentru urechi, căptușeala interioară confortabilă și detașabilă și o protecție pentru încălzirea gâtului oferă confort maxim. În cazul în care casca se încălzește prea mult în zilele calde de schi, i se poate furniza aer proaspăt printr-un sistem de ventilație inteligent. Aspectul tehnic, lacul Disney de înalta calitate și construcția dură, fac din ZUPO o cască de schi pentru copii unică, elegantă și sigură.
Setul conține o pereche de ochelari ALPINA SCARABEO JR Q-LITE, care asigură un câmp vizual mare, oferă un nivel de confort foarte ridicat și un design modern. Lentila cu oglindă reflectă razele infraroșii și reduce astfel presiunea asupra ochilor, iar stratul de acoperire Fogstop din interior previne aburirea lentilelor. În plus, lentila dublă este rezistentă la spargere și garantează o protecție UV de 100%. Rama flexibilă Comfort Frame și căptușeala din spumă cu un singur strat asigură confortul la purtare. Un alt avantaj, este că acești ochelari pot fi utilizați peste ochelarii de vedere.

Specificații

Cască ușoară cu carcasă interioară realizată din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație pasivă și protecție termică pentru gât realizată din microfleece
Setul include ochelari ALPINA SCARABEO JR Q-LITE cu lentila S2
Protecție împotriva aburirii lentilei

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Tehnologii cască

Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor și căștii o ventilație mai eficientă. Aerisiriile din cască trag aerul cald din interiorul ochelariilor și îl evacuează prin aerisirile amplasate în cască. Acest efect este optimizat atunci când potrivirea ochelariilor cu cască este făcută corect.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.

Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, acționat de rotița dispusă în partea din spate a căștii. Este foarte ușor de manevrat chiar și atunci când purtam mănuși.
Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat, chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.

Hardshell - carcasa din ABS

Hardshell

Acest tip de construcție folosește o carcasă din ABS. Fiind foarte rigidă și perfect izolată, aceasta este ideală pentru cei ce practică sporturi extreme.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.


Produs original - Cod Alpina A9240260 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie