Set casca si ochelari Alpina Zupo Piney Pumpkin-Orange Matt

449 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
48-52cm
51-55cm
Vârful Piz Zupo este situat la granița dintre Elveția și Italia. ZUPO de la ALPINA depășește, de asemenea, granițele. Dură la exterior, super moale la interior. Casca pentru copii are o carcasă dură care oferă protecție în caz de impact. În același timp, shock absorberul EPS din cască protejează și carcasa acesteia. Astfel casca rămâne protejată chiar și în timpul transportului, cum ar fi drumul către pârtie. Protecțiile moi pentru urechi, căptușeala interioară confortabilă și detașabilă și o protecție pentru încălzirea gâtului oferă confort maxim. În cazul în care casca se încălzește prea mult în zilele calde de schi, i se poate furniza aer proaspăt printr-un sistem de ventilație inteligent. Aspectul tehnic, lacul Disney de înalta calitate și construcția dură, fac din ZUPO o cască de schi pentru copii unică, elegantă și sigură.
Setul conține o pereche de ochelari ALPINA PINEY, care asigură protecție optimă, în timp ce frame-ul neted și căptușeala din spumă oferă un grad ridicat de confort la purtare. În același timp, este asigurată o ventilație excelentă a interiorului datorită gestionării active a climatului prin deschiderile din cadru, iar aburirea lentilelor este împiedicată cu ajutorul stratului Fogstop. Pe lângă o vedere clară, ALPINA PINEY oferă și o îmbunătățire a contrastului: tehnologia Hicon accentuează contururile și îmbunătățește astfel percepția împrejurimilor.

Specificații

Set de inalta calitate, casca de schi si ochelari de schi pentru copii "PINEY" asortati, deosebit de robusta pentru utilizarea zilnica
Protectie confortabila si incalzitoare pentru gat pentru un confort maxim
Catarama usor de manevrat, rezistenta la rasucire, cu catarama automata in mai multe etape

Tipul lentilei : S2

Lentila S2

Tehnologii

Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Venting System

Venting System

Gurile de aerisire asigură o climatizare optimă, circulația aerului și previn în mod eficient acumularea de căldură în interiorul căștii.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9239240 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie