Incaltaminte Nike Jordan Delta 2 Black/Off Noir/Oatmeal/Infrared

679 lei 609 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
42
265mm
44.5
285mm
45
290mm

Jordan Delta 2 este rezultatul combinarii materialelor naturale cu cele sintetice, acestea au dus la crearea unui pantof de strada ușor, respirabil și confortabil toată ziua. Amestecul stratificat de elemente diverse creează un aspect și o senzație distincte, cu semne subtile ale ADN-ului Jordan. Spuma Nike React oferă o amortizare a impactului si o transpunere in energia necesara urmatoarei miscari.

Modelul Jordan Delta Breathe combina naturalul cu sinteticul. Rezultatul acestei combinatii este un pantof de strada care este usor, respirabil si cu un confort de zi cu zi. Mixul stratificat de diverse elemente creeaza un aspect distinctiv. Spuma Nike React ofera o amortizare receptiva atunci cand te misti.


Receptiv si rezistent:

Spuma Nike react este ultra moale si usoara care ofera un sentiment receptiv. Spuma este durabila si proiectata pentru a face contact cu asfaltul


Material sintetic si piele:

Materialul sintetic si pielea in partea superioara a pantofului include detalii high-tech dar cu materiale naturale. Materialele sunt usoare si ventilate pentru a oferii un confort sporit.


Durabilitate si tractiune:

Cauciucul este plasat strategic in partea de jos a pantofului pentru a oferii un plus de tractiune cat si un plus de rezistenta in punctele cheie. In acelasi timp se reduce greutatea pantofului.

Tehnologia REACT este protejata la impactul cu solul de o membrana de cauciuc care ajuta la aderenta si de asemenea la minimizarea uzurii.Produs original - Cod Nike CV8121-012 - Skates.ro este magazin autorizat Nike
Brand: NIKE

Produse din aceeasi categorie