Clapari Atomic Hawx 90 Black/Anthracite


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Gama extrem de apreciata Hawx de la Atomic revine si in acest sezon cu inovatii ce duc experienta de pe partie la un nivel superior. Constructorul a dorit sa vina in intampinarea clientilor si a imbunatatit Hawx 90 prin introducerea izolatiei Thinsulate si a sistemului de customizare Memory Fit, gasit anterior doar pe modelele mai scumpe. Claparul acestui sezon are o constructie mai usoara si o talpa modificata pentru un echilibru mai bun. Modelul promite sa ofere o potrivire buna cu piciorul, confort dar si performanta necesara pentru acest segment.

Specificatii

- Categorie: All Mountain
- Flex: 90
- Last: Mediu - Interior memory Fit
- Liner izolatie termica Thinsulate
- Sistem termoformare Memory Fit
- Clape aluminiu 7000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 35mm

Tehnologii

MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

3M THINSULATE INSULATION
Interiorul claparului a fost regandit, construit mai usor la care a fost adaugata izolatia termica Thinsulate. Aceasta va pastra piciorul cald si confortabil in cele mai friguroase conditii. Thinsulate Platinum este inserat imprejurul piciorului iar Thinsulate Standard se afla la degete.


Produse din aceeasi categorie