Clapari Atomic Redster Pro 100


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomic Redster Pro 100 a fost imbunatatit si reprezinta modelul de pista cu last ingust si inalta performanta din gama Redster. A fost construit pentru schiorul de pista si all-mountain ce cauta acea senzatie sportiva si tinand cont ca este dotat cu "Silver Liner" si tehnologie "Memory Fit" acesta se va putea mula foarte repede pentru o potrivire customizata pe picior. Legat de performanta el vine cu o intaritura de la calcai pana spre gamba din carbon ce ofera o rigiditate de pana la 6 ori mai mare decat plasticul traditional utilizat. Puteti astfel sa transmiteti puterea si miscarile mai precis pentru executia unor curbe si mai agresive.

Specificatii

- Categorie: - Race/Sport
- Flex: Mediu (100)
- Unisex
- Memory Fit
- Interior Liner Silver
- Intaritura Carbon Spine
- Sistem reglaj Cuff
- Clape aluminiu 7000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 35mm

Tehnologii

MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

CARBON SPINE
Zone ranforsate cu carbon sunt adaugate pe partea de glezna dar si pe carcasa claparului. Rezultatul este un suport lateral mai puternic si mai ales un transfer imediat de forta catre schi. Raspunsul claparului este mai precis si va permite sa controlati viteza mult mai bine pe zonele inclinate.
ROTATIONAL POWER CONTROL
Aceasta Tehnologie permite o rotatie de pana la 5mm a gleznei in oricare directie. Veti putea sa initiati curbele imediat si sa personalizati controlul pe care il aveti asupra schiurilor.