Boots Snowboard Nitro Team TLS Brown/Black 22/23

2,149 lei 1,499 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
41.1/3
270mm
42
275mm
42.2/3
280mm
Modelul Team TLS este cel mai renumit și premiat de la Nitro, datorită performanțelor pe care le oferă și a testărilor susținute de snowboarderi profesioniști de-a lungul anilor. Bootsii Nitro Team TLS sunt considerați de toți iubitorii de snowboard că fiind cei mai polivalenți de pe piață, datorită ajustării sale confortabile incontestabile, flexului versatil și performanței dovedite în timp. La fel ca rider-ul Eero Ettala, profesioniștii experimentați folosesc modelul Team TLS pentru că oferă stabilitatea, confortul, fiabilitatea și răspunsul necesar pentru a avansa cât mai mult.

Specificatii

Flex 8
Talpa Vibram
Eva Midsole
Air Dampening
Therminator Shield
Armored Spine
Flex Link Design
45° Laceglider
TLS Twin Lacing System
Molded TLS Lace Handles
Bail Out System
Liner Cloud 9 cu D3O
ILS Liner Lacing
Re/Lace Liner Locker
Ortholite Dual Density Footbed

Tehnologii

VIBRAM OUTSOLE

Dezvoltat pentru a oferi o mai buna aderenta pe suprafetele inghetate si pe zapada, compusul Icetrek Vibram permite hike-uri sigure pe munte.

EVA Midsole

Brantul cu spuma EVA are rol de amortizare a socurilor.

Air Dampening

Tehnologia Air Dampening pozitionata in zona calcaiului ofera o foarte buna amortizare la aterizarea trick-urilor.

TERMINATOR SHIELD

Stratul termic pozitionat intre liner talpa boot-ului reflecta caldura corpului si mentine picioarele calde pe durata intregii zile.

FLEX LINK DESIGN

O zona flexibila pozitionata in zona gleznei intre partea superioara si cea inferioara a shell-ului asigura o flexie uniforma.

TLS 5

Punctele cheie ale acestui sistem constau in usurinta de strangere si slabire. TLS5 este compact si are o greutate redusa fiind in acelasi timp deosebit de rezistent. Desi este rareori nevoie, repararea si inlocuirea sistemul TLS5 se face mult mai usor in comparatie cu celelalte tehnologii de pe piata.

D3O ENHANCED CLOUD 9 LINER / ILS LINER LACING

D3O este un material minune care la presiune mica si constanta ofera un plus de confort, iar in cazul socurilor absoarbe si disperseaza energia revenind apoi la starea initiala.

Cloud 9 Liner

Liner-ele Cloud au in compozitie Thermacell si latex in zona de calcai, fiind deosebit de confortabile si asigurand un fit perfect pe toata durata utilizarii. Liner-ele Cloud pot fi de asemenea termoformate.

BAIL OUT SYSTEM

Sistem dezvoltat pentru a asigura o incaltare/descaltare rapida a boot-ului.

ORTHOLITE DUAL DENSITY FOOTBED

Fit-ul si confortul raman consistente pe durata utilizarii brantului Ortholite. Structura unica creaza un sistem de management al umezelii prin indepartarea acesteia de picior, care ramane astfel uscat. Atunci cand piciorul nu se mai afla in boot umezeala ramasa se usuca foarte repede datorita curentului de aer permis de pozitionarea celulelor. Branturile Ortholite au si proprietati anti miros, anti fungi si antibacteriene.

Brand: NITRO

Produse din aceeasi categorie