Casca Alpina Cheos dark/black matt

689 lei 479 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
58-61cm
Casca incorporeaza tehnologia Hybrid, oferind astfel utilizatorului zone largi de aerisire cu posibilitate de ajustare. Cheos are unul din cele mai bune sisteme de ventilatie de pe piata fiind o alegere excelenta pentru toate conditiile meteo. Ea include si zone de incalzire pentru gat si o captuseala detasabila ce poate fi spalata ulterior.

Specificatii

Constructie Hybrid cu carcasa interioara realizata din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM Ergo Snow, ajustare a adancimii 3D Fit, sistem Y-Fit inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control, interior si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Tehnologii casca

tehnologie hybrid

Hibrid Tec

Aceasta tehnologie combina avantajele constructiei "inmold" cu cele ale unei constructii "hardshell". Partea inferioara este realizata in stil "inmold" oferind o absorbtie buna a socurilor, iar partea superioara este fabricata cu material HI-EPS ce ajuta la absorbtia impactului. Un alt avantaj al constructiei Hybrid este ca ofera mai mult spatiu pentru gaurile si canalele de ventilatie.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, actionat de rotita dispusa in partea din spate a castii. Este foarte usor de manevrat chiar si atunci cand purtam manusi.
tehnologie 3d fit

3D Fit

Aceasta tehnologie permite castii sa fie ajustata si pe adancime oferind o potrivire perfecta pe cap, mai mult confort si siguranta pentru utilizator.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
sistem y-clip

Y-Clip

Sistemul asigura o ajustare precisa, retinerea celor doua curele laterale jucand un rol crucial pentru protectia utilizatorului.

Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.

Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detasate pentru utilizarea castii in zilele insorite.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9058 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie