Casca Alpina Gems Pumpkin-Orange Matt

849 lei 589 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Numele Gems se referă la o piatră prețioasă. ALPINA GEMS este bijuteria noastră freeride: unică, ușoară și valoroasă. O caracteristică deosebit de izbitoare a GEMS este structura modelului cu orificii împrăștiate, care permite ventilația pe întreaga suprafață. Această caracteristică va fi utilă în timpul unei urcări solicitante sau pe vreme însorită de munte. Desigur, aerisirea activă poate fi acționată și când porți mănuși. Pentru protecție suplimentară în backcountry, casca are o acoperire joasă în jurul părții din spate a capului și o structură hibridă a carcasei, care distribuie forțele exercitate în momentul loviturilor.

Specificații

Construcție Hybrid cu carcasă interioară realizată din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, ajustare a adâncimii 3D Fit, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație activă Airstream Control, căptușeală și urechi detașabile și protecție termică pentru gât realizată din microfleece

Tehnologii cască

tehnologie hybrid

Hibrid Tec

Această tehnologie combină avantajele construcției "inmold" cu cele ale unei construcții "hardshell". Partea inferioară este realizată în stil "inmold" oferind o absorbție bună a șocurilor, iar partea superioară este fabricată cu material HI-EPS ce ajută la absorbția impactului. Un alt avantaj al construcției Hybrid este că oferă mai mult spațiu pentru găurile și canalele de ventilație.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.

Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, acționat de rotița dispusă în partea din spate a căștii. Este foarte ușor de manevrat chiar și atunci când purtăm mănuși.
Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.

Ventilatie casca Airstream Control

Airstream control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Interior detasabil

Interior detasabil

Pentru o igienă potrivită, căptușeala poate fi scoasă și spălată.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.
Urechi detasabile

Removable earpads

Pernele urechilor pot fi detașate pentru utilizarea căștii în zilele însorite.

Produs original - Cod Alpina A9235242 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie