Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Alpina JUMP 2.0 VM white/grey matt

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Jump 2.0 VM este o casca rigida realizata din ABS, bine izolata si perfect adaptabila tuturor conditiilor meteorologice, datorita zonelor de ventilatie active si captuselii detasabile. Viziera ofera un camp vizual impresionant de 180 grade si este prevazuta cu tehnologia Quattro VarioFlex ce permite lentilei sa se adapteze conditiilor meteorologice prin adaptarea nuantei, iar pentru a optimiza vizibilitatea, lentila este polarizata.

Specificatii

Casca realizata din carcasa exterioara ABS si carcasa interioara HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM si inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece
Viziera cu unghi vizual de 180 grade
Lentila tip S1-S2 polarizata si fotocromatica, cu pana la 16 straturi cu efect de oglinda

Tipul lentilei: S1-S2

Tip lentila S1-S2

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Ergo³

Ergo³

Ergo³ permite ajustarea perfecta a castii pe cap. Casca nu este ajustata in circumferinta, ci in volum. Interiorul poate fi ajustat pe toata circumferinta prin intermediul unui sistem fin de clichet, sporind semnificativ confortul si siguranta.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Varioflex

VArioflex

Varioflex este o tehnologie a lentilelor in care nuanta acestora se adapteaza automat la conditiile meteorologice. Lentila cu nuantare automata (fotocromatica) reactioneaza la lumina vizibila. Atunci cand este expusa la radiatii, elementele chimice se deschid si creeaza un efect plat, de intunecare. Cand intensitatea luminii scade, elementele chimice se inchid si lentila devine din nou mai luminoasa. Acest proces dureaza cateva secunde.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor castilor Alpina sa se ajusteze la o marime personalizata cu ajutorul unei rotite, usor de reglat. Run System Classic puncteaza pentru raportul pret/performanta.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9210313 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina