Casca Atomic Revent+ Amid red

769 lei 619 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Revent+ Amid este o casca destinata utilizatorilor ce isi doresc un design placut dar si o protectie garantata. Tehnologia Holo Core combinata cu spuma AMID garanteaza siguranta necesara pentru distractie fara griji. Perfect adaptabil pentru toate conditiile meteorologice, datorita zonei de aerisire active, captuselii si urechilor detasabile, Revent Amid este un partener de nadejde pe partie.

Specificatii

Live Fit (spuma ce se muleaza pe forma capului)
360 Fit System (pentru o potrivire perfecta si personalizata)
Hybrid Shell Construction (constructie cu carcasa hibrida)
Siguranta ridicata cu sistemul AMID
Holo Core (miez usor si ventilat)
Ventilatie activa Aircon Venting
Captuseala detasabila Full Cap 3M X-Static
Urechi compatibile audio - detasabile

Tehnologii

Amid
Amid este prescurtarea de la Atomic Multi-directional Impact Deflector si este o tehnologie marca Atomic. Revolutionara spuma cu dubla-densitate este atasata miezului castii si are mobilitate in toate directiile. Asta inseamna ca spuma atenueaza energia impactului apoi deviaza energia departe de cap, prin miscarea sa.

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.

360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.


Holo-Core
Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.

3M Thinsulate X-Static Lining
Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.

Hybrid Shell
Aceasta tehnologie combina ce este mai bun din cele 2 tipuri de constructie ale unei casti: partea superioara este realizata din ABS pentru un plus de protectie si stabilitate, iar partea inferioara este in-mold pentru o greutate redusa.
Aircon Venting
Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie