Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Atomic Savor GT Amid Visor HD Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Sistemele "2 în 1" au prins un elan nou, iar casca Atomic Savor GT AMID Visor HD este un model de top din gama. Cu Savor GT obtii tot ce este mai bun: tehnologia HD Lens ofera contrast perfect ]n toate conditiile, in timp ce viziera ID Lens se integreaza perfect in casca, pentru un camp vizual incredibil și protectie excelenta impotriva vantului și zapezii. In plus, modelul GT are protectie tripla: shell Tri-Brid, tehnologia Holo Core și AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector), oferind protectie la impact cu pana la 40% mai mare decat standardele de siguranta din industrie. Totul vine la pachet cu un confort incredibil: datorita sistemului Atomic Live Fit și a reglajului 360 °, casca se va adapta perfect pe forma capului. Mai putina bataie de cap, mai mult orice altceva!

Specificatii

Adjustable Visor Setting
Tehnologie AMID
Tehnologie HD Lens
Holo Core
Live Fit
Sistem 360 Fit
3D Molded Ear Pads
Captuseala detasabile
Merino 3M X-Static Lining
Compatibil cu sistem audio
Prindere magnetica

Tehnologii Casca

Tehnologie Amid

Amid

Amid este prescurtarea de la Atomic Multi-directional Impact Deflector si este o tehnologie marca Atomic. Revolutionara spuma cu dubla-densitate este atasata miezului castii si are mobilitate in toate directiile. Asta inseamna ca spuma atenueaza energia impactului apoi deviaza energia departe de cap, prin miscarea sa.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Holo Core

Holo-Core

Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Adjustable Visor Setting

Adjustable Visor Setting

Posibilitatea de reglare a vizierei astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere.

Tehnologii Lentila

HD-LENS-TECHNOLOGY

HD LENS TECHNOLOGY

Tehnologie prin care se incorporeaza cristale in lentila, pentru o imagine clara, indiferent de conditiile de luminozitate.
Green HD

Tip lentila

Green HD (S2 - S3)