Casca Atomic Savor GT Visor Stereo Black

1119 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
55-59cm
59-63cm

Modelul Atomic Savor GT Visor Stereo conține unul dintre cele mai noi sisteme 2-în-1 pentru pârtii și all mountain, cu o vizibilitate dusă la maxim. Viziera ID Lens se integrează perfect în cască, creând vizibilitate de la o margine la cealaltă și o bună protecție împotriva vântului și a zăpezii. Tehnologia Stereo Lens, cu nouă straturi de oglindă de ultimă generație, te protejează de strălucirea excesivă a zilelor însorite și oboseala ochilor, oferindu-ți 100% claritate. Pentru confort, pad-urile Live Fit îți vor învalui capul 360 ° și vor face casca să se potrivească perfect. Din punct de vedere al protecției, construcția Tri-Brid oferă trei straturi de protecție, inclusiv sistemul unic Holo Core, care oferă o protecție la impact cu până la 30% mai mare decât cer standardele de siguranță din industrie. Te simți minunat, vezi minunat, schiezi minunat!

Specificatii

Adjustable Visor Setting
Stereo Lens Technology
Active Aircon Venting
Holo Core
Live Fit
Sistem 360 Fit
3D Molded Ear Pads
Captuseala detasabila
3M X-Static Lining
Compatibil cu sistem audio

Tehnologii Casca

Holo Core

Holo-Core


Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Lining 3M Thinsulate X-Static

3M Thinsulate X-Static Lining

Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.
Adjustable Visor Setting

Adjustable Visor Setting


Posibilitatea de reglare a vizierei astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere.

Aircon Venting

Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

Tehnologii Lentila

Stereo Lens Technology

Noua straturi cu efect de oglindire, de inalta calitate, cresc protectia impotriva stralucirii si reduc oboseala ochiilor. Culorile si straturile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

Blue Stereo

Este o lentila S2 potrivita pentru vreme mixta. Un strat Stereo respinge lumina reflectata reducand astfel oboseala vizuala.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie