Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Nitro Team Ultra Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Team reprezintă cele mai bine vândute legături de la Nitro, datorită combinației lor perfecte de confort și tehnologii profesioniste, cu accent pus în mod deosebit pe performanță și durabilitate. În plus, caracteristicile de personalizare, amortizare și ranforsare, împreună cu designul funcțional, au transformat aceste legături în preferatele entuziaștilor de snowboard de pretutindeni. Legăturile Nitro Team oferă un fit confortabil cu bootsii, flex orientat spre freestyle și durabilitate perfecționată pentru a asigura nivel ridicat de rezistență sezon după sezon, caracteristici care te vor ajuta să progresezi la un nivel profesionist, indiferent de condițiile meteorologice.

Flex 7

Specificatii:

Stealth Air Base Frame
Highback Asym Jet
Sistem Air Dampening
3° inclinatie footbed
2 x 4 minidiscuri cu functie de blocare a unghiului
Board Saver Technology
Strap pentru glezne Comfort Premium
Strap pentru varful bootului Ubergrip cu Vibram
Conector Cable Reinforced
Catarame Speedwheel din aluminiu
Cataramă și strap Easy Entry

Tehnologii:

Air Dampening

Cea mai usoara tehnologie de absorbtie a socurilor capabila sa te protejeze de vanatai indiferent de inaltimea de la care aterizezi, fara a influenta transferul miscarii.


Nitro Minidisk

2x4 Mini Disc with Angle Lock Feature

O suprafata mai mica de contact se traduce prin utilizare a flexului initial al placii. Posibilitatea de blocare a discului iti permite reglarea unghiului legaturii inainte de montajul pe placa.


Premium Comfort Ankle Strap

Dezvoltată pentru a oferi combinația perfectă de transfer de mișcare și confort. Căptușeala 3D termoformată și coloana vertebrală internă 3D oferă un răspuns rapid, în timp ce spuma cu densitate de 35° adaugă un confort foarte bun.


Ubergrip Toe Strap cu Vibram EcoStep

Strap-uri cu insertii Vibram pentru maxim de aderenta pe boot.


2x4 Cable Reinforced Connectors

Cabluri din otel inoxidabil sunt inserate in strap-uri, pentru un plus de rezistenta.


Forged Aluminium Speedwheel Buckles

Cea mai puternică și mai ușoară cataramă din aluminiu combinată cu finețea unei roți Speedwheel din polimer. Aceste catarame funcționează ca un vis și durează o veșnicie.


Easy Entry Ratches

Tehnologia Easy Entry păstrează în afara legăturii ankle strap-urile pentru o fixare cât mai ușoară a boot-ului în legătură.