Legaturi snowboard Rome 390 Boss Camo 2021

1,269 lei 759 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
L/XL
44-46
Daca esti in cautarea unor legaturi polivalente ce contin o doza serioasa de elemente performante, 390 Boss este arma care te va ajuta sa progresezi in abordarea oricarui stil. Prinderea in patru puncte ofera o conexiune completa cu canturile placii in timp ce isi pastreaza flexibilitatea laterala de care toti riderii au nevoie. Cu un confort sporit in zona de varf a legaturii datorita strapului ConformGrip 2.0 si in zona gleznei datorata Contour Boss 2.0, acest model este alegerea ideala pentru riderii ce prefera sa-si petreaca timpul in snowpark dar si pe partie.

Flex 6


Customization

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


Flex With Pop

Highback 390 Boss

390 Boss Highback

In timp ce diferite modele din colectia Rome au combinatii diferite de flexibilitate si tarie toate sunt construite pe conceptul de flex asimetric, caracteristica ce ofera mai mult suport pentru miscarile laterale. Pe langa rigiditatea atat de necesara in snowboarding pentru o buna transmitere a miscarii catre canturile placii, ai nevoie in acelasi timp de flexibilitate si libertate in zona mediana pentru cursivitate in viraje si trick-uri. Compozit din fibra de sticla fuzionat, prin overmolding, cu nylon in partea inferioara. Rezultatul este un mega transfer de energie fara a influenta flexul sau posibilitatile de customizare.

Full Wrap Heelhoop

Full Wrap Heel Hoops

Reproiectata, recalibrata si reenergizata, platforma FullWrap reprezinta puterea pura si un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un sasiu robust, rezistent caruia ii place sa fie dus la extrem.Connected Comfort

Pure Flex Ankle Strap

Pure Flex Ankle Strap

Construit cu un miez maxim si cu un stil minimal, acest ankle strap este flexibil si realizat pentru a fi ajustat.

Pure Grip Toe Strap

Pure Grip Toe Strap

Construit pentru o simplitate infailibila, acest toe strap are un design usor si versatil..

Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie