Legaturi snowboard Rome Cleaver Stale Black 2022

2,129 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
39-44
Noi pentru acest sezon, Cleaver sunt cele mai receptive si mai puternice legaturi ROME. In constructia lor au fost integrate nylon infuzat cu carbon la highback, o platforma FullWrap reproiectata si un pad D3O SubBase pentru absorbtia maxima a impactului. In combinatie cu tehnologia ProGrip din ankle strap, aceste legaturi sunt construite pentru a te inalta la nivelul lui Stale, pentru a dansa pe hardpack si, nu in ultimul rand, pentru a-ti etala EuroCarve-ul.

Flex ajustabil 7-9

Customization

Pivot Mount

Pivot Mount Max

O tehnologie exclusiva Rome, acesta este implementata pe legaturile Cleaver Stale si ofera 5 pozitii simetrice si 20 de pozitii aditionale pentru un control de neegalat privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.
Can't In The Back

Can't In The Back

Sistemul exclusiv Rome de canting a highback-ului permite reglarea acestuia in aliniament cu piciorul pastrand un unghi confortabil. O setare de 3 grade este deja prezenta direct din cutie insa acestea mai pot fi ajustate inca 6 grade pentru cei ce doresc o pozitie mai larga pe placa si au nevoie de canting suplimentar.Iti permite sa ramai in control pe placa indiferent de pozitia pe care o alegi.

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

Tool-Free Yes, I Cant binding foot bed

O customizare ce nu necesita unelte si ofera rider-ului posibilitatea schimbarii unghiului footboard-ului. Prin schimbarea acestui unghi rider-ul obtine mai multa putere si control calcai-varf. Un unghi mai mare de cantare presupune de asemenea mai putina presiune pe genunchi iar picioarele obosesc mai greu.


Flex With Pop

Highback Cleaver Stale

Cleaver Stale Highback

In timp ce diferite modele din colectia Rome au combinatii diferite de flexibilitate si tarie toate sunt construite pe conceptul de flex asimetric, caracteristica ce ofera mai mult suport pentru miscarile laterale. Pe langa rigiditatea atat de necesara in snowboarding pentru o buna transmitere a miscarii catre canturile placii, ai nevoie in acelasi timp de flexibilitate si libertate in zona mediana pentru cursivitate in viraje si trick-uri.
Compozit din fibra de sticla fuzionat, prin overmolding, cu nylon in partea inferioara. Rezultatul este un mega transfer de energie fara a influenta flexul sau posibilitatile de customizare.
Full Wrap Heelhoop

Full Wrap Heel Hoops

Reproiectata, recalibrata si reenergizata, platforma FullWrap reprezinta puterea pura si un transfer maxim de energie. Noua platforma FullWrap este un sasiu robust, rezistent caruia ii place sa fie dus la extrem.


V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O alta modalitate prin care Rome imbina flexul cu elasticitatea este reprezentata de baseplate-urile Vrod. Atat in varianta normala cat si in varianta lor Ultralight avem o zona care conecteaza degetul mare cu partea exterioara a calcaiului. In acelasi timp baseplate-ul este usor mai ridicat in zona degetului mic si pe interiorul calcaiului. Acest mod de constructie ofera o buna transmitere a miscarii fata/spate si o buna flexibilitate laterala. Flexul placii este astfel utilizat intr-un mod natural prin reducerea suprafetei de contact intre placa si legaturi.

Connected Comfort

Pro Flex Ankle Strap

Pro Flex Ankle Strap

Moale si de sustinere, acest ankle strap usor, injectata cu EVA, este construit intr-o forma de os pentru o suprafata maxima si un confort sporit.
Pro Grip Toe Strap

Pro Grip Toe Strap

Noi-noute, cu tehnologie AuxTech, aceste strapuri sunt incredibil de flexibile, super-durabile si asigura o sustinere de exceptie.
D3O Sub Base Pad

D30 SubBase Pad

Un pad D30 pozitionat sub base-plate ofera maxim de absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie