Legaturi snowboard Rome Flare Teal 2021

1,189 lei 949 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
S
36.5-39
Legaturile Rome Flare ofera performanta ridicata gratie constructiei simplificate Asym UnderWrap si o combinatie de flex si forta potrivita tuturor riderilor. Highback-ul este specific anatomiei feminine si asigura simultan atat controlul zonei de calcai cat si un confort superior. Este un model esential pentru categoria all-mountain si diversele stiluri de snowboarding.

Flex 5

Customization

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

Wrap Technology Platforms

AsymWrap Technology

AsymWrap Technology

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop si tehnologia UnderWrap prezenta intr-un singur punct, pozitionata sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentreaza pe obtinerea unei legaturi flexibile si cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine si sunt axati pe freeride si freestyle.

Flex With Pop

Highback Flare

Flare Highback

In timp ce diferite modele din colectia Rome au combinatii diferite de flexibilitate si tarie toate sunt construite pe conceptul de flex asimetric, caracteristica ce ofera mai mult suport pentru miscarile laterale. Pe langa rigiditatea atat de necesara in snowboarding pentru o buna transmitere a miscarii catre canturile placii, ai nevoie in acelasi timp de flexibilitate si libertate in zona mediana pentru cursivitate in viraje si trick-uri.
Highback-ul legaturilor Flare este gandit pentru o optima transmitere a miscarii catre cantul din spate.
Asymetric Heelhoop

AsymWrap and Wrap Heel Hoops

Tehnologia super usoara UnderWrap este o alta componenta cheie prin care se mentine echilibrul intre tarie si flexibilitate a legaturilor Rome. Prin pozitionarea sub baseplate a capetelor heel hoop-urilor se face o parghie ce mareste transferul de energie catre legaturi. Rezultatul este o transmitere fidela a miscarilor rider-ului catre canturile placii. In acelasi timp heel hoop-urile se pot torsiona lateral oferind astfel un plus de cursivitate.

Connected Comfort

Pureflex Ankle Strap

Pureflex Ankle Strap

Un strap deosebit de usor cu un flex mediu.
Puregrip Toe Strap

Puregrip Toe Strap

Strap-ul OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.
Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie