Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Rome Katana Black/White 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rome Katana este un model ce a impins inca de la inceput limitele in ceea ce inseamna customizare, transfer al miscarii si confort. Un adevarat reper in industrie datorita tehnologiei AsymWrap, Katana valorifica la maxim flexul natural al placii, oferind in acelasi timp siguranta si forta de care ai nevoie pentru euro carve-uri. Super usoare si cu un profil de flex mediu Katana se pot adapta stilului tau fie ca vorbim de zile petrecute in backcountry sau ture in snowpark.

Specificatii

Flex ajustabil 5-8
Platforma Asymwrap
Tehnologie Pivot Mount Max
Ankle Strap Proflex
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii

Flex

Customizare


Asymwrap

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop si tehnologia UnderWrap prezenta intr-un singur punct, pozitionata sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentreaza pe obtinerea unei legaturi flexibile si cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine si sunt axati pe freeride si freestyle.

Pivotmount Max

O tehnologie exclusiva Rome, aceasta este implementata pe legaturile Black Label si ofera 5 pozitii simetrice si 20 de pozitii aditionale pentru un control de neegalat privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.

Highback Rotation

Permite ajustarea highback-ului dupa unghiul cantului pentru transfer maxim de putere.

Highback Cating

Contruit astfel incat riderii sa poata ajusta unghiul highback-ului dupa bunul plac pentru stabilitate cat mai buna pe snowboard.

Ajustable Baseplate

Baseplate-ul se poate ajuta pentru a se potrivi cu o gama mai mare de boots.

Ultraflex Pro Ankle Strap

Strap cu margine 3D si tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu boot-ul si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Progrip Toe Strap

Strap cu tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu varful boot-ului si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Fast Entry

Legaturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigura o potrivire rapida si usoara a boot-ului in legatura. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea sa ramana deschise in timp ce iti vei potrivi boot-ul in legatura.

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singura bucata din aluminiu forjat pentru o mai buna aderenta si durabilitate. Construite cu o zona mai larga a dintilor pentru o mai buna prindere, acest lucru faciliteaza cuplarea cu clichet si ofera o protectie sporita impotriva uzurii.

Auxtech

Modelele Auxtech au forme geometrice care devin mai groase perpendicular atunci cand sunt intinse. Ganditi-va la ele ca la o retea de balamale mici care, atunci cand se aplica presiune, se extind si se deschid. Acest lucru creeaza o legatura mai directa cu boot-ul. Designul dintr-o singura piesa si dintr-un singur material inseamna, de asemenea, o durabilitate sporita, indiferent de conditii.