Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Butterfly W Silver

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Level Butterfly W este emblematic pentru femei, oferă protecție optimă pentru încheieturi, fiind în același timp plin de performanță. Level Butterfly beneficiază de material rezistent la apă, la care se adaugă zone cu întărituri din Kevlar, izolație Knitted Brush și protecții Biomex.

Specificații

Fit: Relaxat
Materiale: Țesătură rezistentă la apă și întăritură Kevlar
Indice termic: 3000 - călduroase
Izolație: Knitted Brush
Caracteristici: Membra-Therm Plus, Biomex© special pentru femei, manșetă lungă, strap ajustabil, șnur de siguranță, căptușeală detașabilă din fleece, sistem de respirabilitate, zone pentru curățarea nasului și a ochelarilor, șnur elastic

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -17 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Protecții Biomex

Biomex© special pentru femei

Cu formă ergonomică și design special realizat pentru femei, protecțiile pentru încheieturi Biomex previn fracturile, putând fi purtate cu sau fără mănuși interioare.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 1041-WG-08 - Skates.ro este magazin autorizat Level