Ochelari Alpina Pheos JR Q-LITE black matt/mirror orange

249 lei 199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Modelul Alpina Pheos Jr Q-LITE, disponibil și în varianta pentru copii, este proiectat special cu un cadru, fără ramă, cu un unghi de vizibilitate de peste 180 de grade. Lentilele cilindrice beneficiază de tehnologia Thermoblock pentru a preveni condensul. Iar pentru un aspect cât mai modern și o protecție ridicată împotriva radiațiilor, lentilele au aplicate până la 16 straturi cu efect de oglindire. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor
Lentila magnetica permite schimbarea rapida si usoara a lentilei.
Vedere fara ceata datorita acoperirii Fogstop din interior
Camp vizual maxim de 180° datorita lentilelor sferice si a designului fara rama
Confort optim datorita ramei flexibile Comfort Frame
Raport excelent intre pret si performanta

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: S30

Dimensiunea ramei S30
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta medie intre ochi.

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Hicon

Hicon

Hicon este denumirea pentru nuanța portocalie a lentilei. Această colorare are proprietatea de a crește semnificativ contrastele ce permit ca vederea să fie mai clară și mai bună. Atributul este util în condiții de iluminare difuză, cum ar fi ceața sau ninsoarea.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Tehnologie Quattroflex Lite

Quattroflex Lite

Ochelarii cu tehnologia quattroflex lite au lentile ce imbunatatesc contrastul, astfel incat culorile sunt mai evidentiate.
Produs original - Cod Alpina A7239831 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie