Ochelari Alpina Pheos S black matt QV blue

999 lei 799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Alpina Pheos S este un model caracterizat prin excelenta, ce va impresiona utilizatorul in toate conditiile meteorologice. Cadrul fara rama alaturi de lentilele sferice asigura vizibilitate excelenta, la un unghi de plus 180 de grade. Lentilele sunt fotocromatice si polarizate au pana la 16 straturi cu efect de oglinda. Cadrul prevazut cu ventilatii si trei straturi de spuma ofera tot confortul necesar, iar siliconul aplicat pe interiorul benzii elastice mentine ochelarii bine fixati pe casca.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor
Contrast imbunatatit si minimizarea reflexiilor, precum si a stralucirii datorita unui filtru de polarizare de inalta calitate
Lentile Varioflex cu autocentrare pentru o vizibilitate optima in toate conditiile de iluminare
Vizibilitate panoramica optima datorita lentilelor panoramice curbate, foarte mari
Confort ridicat, fara puncte de presiune, datorita ramei flexibile a ochelarilor de protectie
Se aseaza bine si nu aluneca datorita benzii de cap cauciucate

Tipul lentilei: S2 - S3

Lentila S2-S3

Dimensiunea ramei: M40

Dimensiunea ramei M40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta medie intre ochi

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Tehnologie Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii cu tehnologia quattro varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea,tehnologia quattro varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Produs original - Cod Alpina A7242832 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie