Ochelari Atomic Revent L FDL HD Red/Silver


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Ochelarii Revent FDL HD beneficieaza de o constructie cu lentila dubla FDL ce ofera o vizibilitate excelenta si un camp vizual mai deschis cu 15% fata de modelele clasice de constructie. Lentilele utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai puternic, iar multumita tehnologiei Stereo HD, lentilele tratate anti-zgarieturi garanteaza un contrast puternic si claritate 100% in toate conditiile de lumina. Cei de la Atomic s-au gandit si la utilizatorii ce poarta ochelari de vedere, astfel Revent FDl HD beneficiaza de un cadru lat alaturi de tehnologia Over the Glasses ce ofera posibilitatea purtarii lor peste ochelarii de vedere. Pentru o buna potrivire cu casca, ochelarii Revent Fdl HD vin la pachet cu Articulated Outriggers si Silicone-Coated Straps.

Specificatii cadru

Large Fit (profil mare al ochelarului)
Live Fit (adaptare rapida la conturul fetei)
Adaptive Tri-Layer Foam (3 straturi de spuma pentru o potrivire perfecta pe conturul fetei)
Articulated Outriggers (banda elastica cu articulatii pe cadru)
Silicone-coated Strap (strat de silicon aderent pe interiorul benzii elastice)
Over the Glass (posibilitate purtare cu ochelari vedere)

Specificatii lentila

Lentile cilindrice Fusion Double Lens
Triple Anti-fog inner Lens
Anti-Scratch Outer Lens (lentile rezistente la zgarieturi)
Stereo HD Lens

Pachetul contine 1 lentila


Lentila Green Stereo HD

Green Stereo HD

Stratul HD de baza imbunatateste vederea in profunzime si mareste contrastul si luminozitatea. Este o lentila potrivita pentru vreme cu mult soare si vreme partial innorata. Un strat Stereo respinge lumina reflectata reducand astfel oboseala vizuala.

Tehnologii

Cylindrical Lenses

Lentilele cilindrice se curbeaza orizontal in timp ce raman plate pe verticala. Sunt lentile duble, din policarbonat de inalta calitate, ce asigura o claritate incredibila si un efect de oglindire modern.
Stereo HD Lens Technology

Stereo HD Lens Technology

Lentilele Stereo HD prezinta toate avantajele unei lentile Stereo normale si ofera o foarte buna vizibilitate in conditii de ninsoare indiferent de tipul de lumina. Pe langa straturile multiple utilizate in constructia Stereo, aceasta noua lentila utilizeaza cristale pentru a diviza lumina alba in 6 culori spectrale. Potenteaza apoi culorile mai slabe oferind astfel un foarte bun contrast si o vizibilitate marita pe mai multe tipuri de luminozitate.

Fusion Double Lens

Fusion Double Lens

Este noua generatie de constructie cu lentila dubla, ce utilizeaza laminarea lentilelor in loc de conectarea lentilelor cu un strat aditional de spuma. Astfel se obtine un camp vizual cu 15% mai deschis fata de modelul clasic de constructie cu lentila dubla. Datorita faptului ca lentilele sunt laminate impreuna, avem o singura refractie a luminii, reflexiile lentilei sunt eliminate, iar precizia optica este constanta chiar si atunci cand se produc schimbari ale presiunei atomsferice la mare altitudine. De asemenea lentilele sunt tratate anti-ceata si anti-zgarieturi.
Live Fit

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

Anti Fog & Scratch


Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent FDL HD utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai potent decat standardele de pe piata.

OPTICAL CLASS 1


Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsia si oboseala ochilor, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conformeaza standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).

Tehnologie Frame

Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.

Diferite dimensiuni de cadru

Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite, ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.

Large Fit

Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.

Articulated Outriggers

Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca, iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.

Strap-uri cu insertii de silicon

Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii