Patine Fila Chrissy LX blue/silver

449 lei 269 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
37
230mm
38
240mm
38.5
245mm
39
250mm
Modelul Fila Chrissy LX este un model recreational de exceptie. Fila Skates a dorit sa ofere doamnelor o patina durabila, stilizata dar care sa imbine si tehnologia astfel ca sesiunile de patinaj sa se desfasoare in deplin confort. Chrissy LX sunt patine cu izolatie termica Thinsulate si beneficiaza in plus de un brant special conceput pentru mai multa caldura in ghete. Modelul este ideal pentru orice nivel de patinaj si se adreseaza utlizatoarelor ce pun pret pe calitate.

Specificatii

Interior din catifea calduros
Interiorul este izolat cu Thinsulate
Structura rigidizata pe lateral
Brantul "heat reflective" ofera izolatie termica si pe talpa
Lama inoxidabila de 3,5mm grosime cu certificare germana GS pentru calitate
Sistem inchidere pe siret si Velcro

Tehnologii

Branturile cu reflexie de caldura

Branturi cu reflexie de caldura

Fila a introdus brantul cu reflexie de caldura, ce reprezinta o tehnologie revolutionara de izolatie. Produse din pasla si un strat de aluminiu la mijloc, acesta ajuta la pastrarea caldurii la interior si a temperaturilor scazute la exterior.
Structura interna anatomica

Structura interna anatomica

Modelele Viper si Chrissy sunt echipate cu structura interna anatomica ce ofera stabilitate laterala sporita si o potrivire anatomica mai buna.
Interior calduros si confortabil

Interior calduros si confortabil

Confortul si caldura din patina sunt 2 elemente foarte importante. De aceea modelele Fila sunt dotate cu interioare moi, imbunatatite si tehnologii de izolatie termica. Modelele de patinaj recreational de top vin dotate cu izolatie Thinsulate, iar Chrissy LX este dotat cu aceasta si blanita sintetica pentru confort si caldura.
Lama din otel inoxidabil

Lama din otel inoxidabil

Otelul inoxidabil nu rugineste, are o capacitate de alunecare mai buna si se toceste mai greu decat alte aliaje folosite in fabricarea lamelor.

!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca patinele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel patinele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.
Brand: FILA

Produse din aceeasi categorie